Zelná polévka s těstovinami

65 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
505 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
11 g
Sacharidy
47 g
Vláknina
11 g
Cukr
13 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zelí omyjeme, očistíme a nakrájíme na tenké proužky.
  • 2
    V hluboké pánvi rozpálíme olej a osmažíme na něm česnek, slaninu a zelí.
  • 3
    Poté přidáme vývar a dochutíme solí a pepřem. Přivedeme k varu a na mírném ohni vaříme asi 30 minut.
  • 4
    Přidáme těstoviny, zamícháme a vaříme dalších 15 minut.
  • 5
    Polévku servírujeme do připravených talířů a před podáváním posypeme nasekanou petrželovou natí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.