Žemle s kuřecím masem

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
858 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
53 g
Sacharidy
55 g
Vláknina
5 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěná kuřecí prsa nakrájíme na řízky. Papriky rozčtvrtíme a zbavíme semínek, houby očistíme a pokrájíme na čtvrtky, česnek prolisujeme. Salát rozebereme na listy, opláchneme a necháme okapat. Změklé máslo smícháme se sušenými bylinkami a česnekem. Lilek očistíme, rozkrájíme na špalíky.
  • 2
    Maso a zeleninu položíme na plech, na který jsme vlili olej. Opékáme z obou stran ve středně předehřáté troubě.
  • 3
    Žemle rozkrojíme a potřeme bylinkovým máslem. Na spodní část žemle položíme osušený list salátu, zeleninu, maso, opět list salátu a přiklopíme vrchní částí žemle.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.