Žralok po sicilsku

40 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
348 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
17 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hrnci s vařící vodou spaříme rajčata, scedíme je, oloupeme, zbavíme semínek, dáme do cedníku okapat a hrubě pokrájíme. Oloupeme stroužek česneku a cibuli, omyjeme je a nasekáme. V pánvi osmažíme na oleji nasekaný česnek a cibuli.
  • 2
    Přidáme pomoučené žraločí plátky a smažíme z každé strany 2 minuty. Osolíme a udržujeme v teple. Do stejné pánve dáme pokrájená rajčata a nasekaná filátka ančoviček, dusíme asi 10 minut.
  • 3
    Do pánve vložíme rybí plátky, přidáme kapary a petrželku, dusíme ještě 5 minut. Podáváme horké.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.