Žralok s pikantní omáčkou
45 min.
Ingredience
- 100gramůCibule
- 2stroužkyČesnek
- 600gramůŽraločí steak
- 120gramůRajčata
- 2kusyChilli paprička
- 40mililitrůOcet vinný červený
- 50gramůMed včelí
- 40mililitrůOlej olivový
- 20gramůKerblík
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
356 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
17 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
2 g
Cukr
12 g
Postup přípravy
- 1Rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme. Cibuli, česnek a chilli drobně nakrájíme a vše orestujeme na oleji.
- 2Přidáme rajčata, ocet, med, osolíme a opepříme. Zakryjeme pokličkou a při mírné teplotě vaříme 10 minut.
- 3Potom navrch vložíme filety a dusíme dalších 10-15 minut. Osolíme, opepříme a ihned servírujeme ozdobené kerblíkem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.