Žralok s pikantní omáčkou

45 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
356 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
17 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
2 g
Cukr
12 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme. Cibuli, česnek a chilli drobně nakrájíme a vše orestujeme na oleji.
  • 2
    Přidáme rajčata, ocet, med, osolíme a opepříme. Zakryjeme pokličkou a při mírné teplotě vaříme 10 minut.
  • 3
    Potom navrch vložíme filety a dusíme dalších 10-15 minut. Osolíme, opepříme a ihned servírujeme ozdobené kerblíkem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.