Ztracená vejce jako ragú

20 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
350 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
26 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
3 g
Cukr
837 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli oloupeme, pokrájíme na kolečka a rozebereme na jednotlivá kolečka.
  • 2
    Cibuli orestujeme na rozpáleném oleji, necháme zezlátnout, poté podlijeme vínem.
  • 3
    Osolíme a opepříme, přilijeme citrónovou šťávu a ocet.
  • 4
    Vaříme do odpaření vína.
  • 5
    Vejce vyklepneme po jednom do hrnečku a osmažíme ve vysoké vrstvě oleje.
  • 6
    Restovanou cibuli přendáme na talíř, navrch položíme vejce a ozdobíme posekanou petrželí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.