Zuppa di pesce

60 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
685 kcal
Bílkoviny
49 g
Tuky
27 g
Sacharidy
56 g
Vláknina
5 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na polovině rozpáleného oleje osmahneme nadrobno pokrájenou cibuli, celer, 2 stroužky česneku, mrkev, petrželku a necháme změknout. Osolíme, opepříme, přidáme cayenský pepř a fenykl a necháme smažit 3 minuty. Vše poté zalijeme vínem a vaříme do jeho úplného vyvaření. Pak přimícháme rajčata, rybí vývar a uvedeme k varu. Vaříme za mírnější teploty 20 minut.
  • 2
    Naplocho rozloženou oliheň lehce nakrojíme na vrchní straně do tvaru křížků, maso neprokrajujeme! Poté pokrájíme příčně na jednotlivé menší kousky. Rybí maso taktéž pokrájíme a dáme vše vařit do připravené polévky cca na 1 minutu, pak přimícháme hřebenatky a krevety a necháme další 3 minuty povařit. Osolíme a opepříme dle chuti.
  • 3
    Chleba osmažíme na zbylém oleji společně s česnekem. Přendáme jej do servírovacích misek, do každé jeden plátek, zalijeme polévkou a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.