Ryby

Zavařování ryb se jako způsob jejich dlouhodobé konzervace často nepoužívá, přitom zavařené ryby jsou skutečně velmi chutné. Většinou se zavařují důkladně očištěné filety, kterých velikost musí odpovídat použité zavařovací sklenici. Rybí maso se ve většině případů nejprve nechává minimálně hodinu v nálevu, pak se okapané skládá do sklenic a nálev se k němu již nepřidává. Pokud na filetech zůstala kůže, měla by být směrem ke stěně sklenice. Zavařování v základním receptu trvá přibližně 90 minut při teplotě 95° Celsia. V této části najdete ale i další recepty na zavařování ryb, které byste určitě měli vyzkoušet. Chutí zavařeného rybího masa budete velmi příjemně překvapeni.

Cukrářská škola

V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
Zbožíznalství
Hledejte v našem obsáhlém slovníku

Kuchařův rádce

Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.