Halloweenské recepty – připravte nejlepší cupcakes

Halloweenské recepty nejsou jen oblíbené čarodějnické prsty, cupcakes nebo jiné drobné občerstvení. K přípravě těchto pokrmů nepotřebujete sofistikované přísady ani hotové dekorace. S čím je halloweenská kuchyně spojena?
Většinou s dýní. Většina pokrmů připravených na svátek strachu vychází z této oranžové zeleniny. Jídla na Halloween by měla být také pikantní a výrazná v chuti. Existují však i dezerty pro nejmenší. I když tento svátek neslavíte, halloweenské recepty se na podzim rozhodně vyplatí použít. Zkuste jedinečné dýňové cupcakes. Dýňové košíčky na Halloween Suroviny: 200 g dýňového pyré (tj. Pečené, chlazené a rozmixované dýně), 180 g pšeničné mouky, 130 g třtinového cukru, 1 plochá lžička jedlé sody, 1 plochá lžička prášku do pečiva, 2 vejce, 70 ml oleje, půl lžičky soli, půl lžičky perníkového koření, 250 ml 30% krému, 3 lžíce moučkového cukru, poleva Příprava: V jedné míse smíchejte suché přísady: prosejte mouku, promíchejte s cukrem, práškem do pečiva, sodou, kypřicím kořením a solí. Mokré přísady dejte do druhé mísy: do dýňového pyré přidejte vejce a olej a rozmačkejte. Lžíci po lžíci přidávejte do dýňové hmoty suché přísady, dokud nebude hmota jednotná. Těsto na košíčky dejte do formiček, pečte asi 25 minut v troubě vyhřáté na 180 stupňů. Po upečení vychlaďte a vyjměte z formiček. Vychlazenou smetanu vyšlehejte do tuha, na konci šlehání přidejte cukr. Muffiny přilepte k sobě smetanou a vytvořte dýni. Vytvarujte ocas dýně plastovou polevou a položte ji na dýňový muffin.

Cukrářská škola

V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
Zbožíznalství
Hledejte v našem obsáhlém slovníku

Kuchařův rádce

Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.