Andaluská studená polévka
20 min.
Ingredience
- 6kusůRajčata
- 2lžíceOcet kvasný lihový
- 3lžíceOlej stolní
- 1šálekStrouhanka
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2kusyPaprikové lusky čerstvé
- 1stroužekČesnek
- 1kusOkurka salátová
- 700mililitrůVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
136 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
6 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
2 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Papriky, rajčata a okurku očistíme, oloupeme, nakrájíme na kousky a rozmixujeme s vodou se stroužkem česneku.
- 2Do zeleniny přidáme 2 lžíce octa, 3 lžíce oleje, strouhanku a studenou vodu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.