Asijský vepřový guláš

20 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
645 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
36 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
11 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso nakrájíme na kostky.
  • 2
    Ve woku rozpálíme olej a 2-3min orestujeme polévkovou zeleninu a najemno nasekanou cibuli a česnek. Poté přídáme maso a opékáme další 3-4min.
  • 3
    Čočku necháme okapat na sítě a spolu s vývarem přidáme do pánve. Na mírném ohni 4-5min podusíme.
  • 4
    Guláš dochutíme sójovou omáčkou, octem, cukrem a kořením. Posypeme nasekanými lístky koriandru a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.