Avokádový salát s hráškem

25 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
499 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
36 g
Sacharidy
42 g
Vláknina
20 g
Cukr
15 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytý salát natrháme na kousky. Piniové oříšky nasucho opražíme na pánvi. Hrášek a fazolky povaříme v osolené vodě asi 4 minuty.
  • 2
    Avokáda rozpůlíme, vypeckujeme, oloupeme, nakrájíme na dílky a pokapeme citronovou šťávou.
  • 3
    Oloupaný, nasekaný česnek smícháme s octem, pomerančovou šťávou, hořčicí, olejem, solí, pepřem a cukrem.
  • 4
    Na talíře rozdělíme kousky salátu, hrášek, fazolky a avokádo. Vše pokapeme připravenou zálivkou, ozdobíme dílky pomeranče a posypeme piniemi.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.