Bagnet Rosso
10 min.
Ingredience
- 40gramůŠalotka
- 40gramůPaprika červená
- 40gramůPaprika zelená
- 60gramůRajčata loupaná (konzervovaná)
- 1kusChilli paprička
- 125mililitrůOlej olivový
- 20gramůPetržel - nať
- 5gramůPepř černý mletý
- 5gramůSůl
- 20mililitrůOcet vinný
- 20gramůKapary
- 20gramůOkurky nakládané
- 10gramůSardelová pasta
- 2stroužkyČesnek
- 10gramůHořčice
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
326 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
32 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Šalotku a česnek oloupeme. Spolu s mrkví, paprikou, rajčaty, okurkou a chilli papričkou nakrájíme na drobné kostičky. Přidáme kapary.
- 2Sardelovou pastu smícháme s hořčicí, trochou strouhanky a olejem. Směs vmícháme do zeleniny a okořeníme octem, solí, pepřem a cukrem. Podle potřeby přidáme ještě strouhanku a dochutíme petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.