Bakofa

125 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
647 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
21 g
Sacharidy
58 g
Vláknina
14 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na kostky, jednu očištěnou šalotku jemně nasekáme, oloupaný česnek pokrájíme na plátky. Vše smícháme se solí, pepřem, bobkovým listem, vývarem a vínem, necháme marinovat 12 hodin.
  • 2
    Římský hrnec namočíme do vody asi na 10 minut.
  • 3
    Oloupané brambory a mrkev krájíme na plátky, zbylé šalotky rozkrájíme na kostky.
  • 4
    Omyté kapustičky překrojíme, dusíme na másle asi 3 minuty. Přidáme zeleninu a nasekanou petržel. Polovinu směsi dáme do římského hrnce, osolíme, opepříme a okořeníme majoránkou. Navršíme na ni maso, zbylou zeleninu, vše ochutíme, zalijeme přecezenou marinádou. Přikryté vložíme do studené trouby, při teplotě 225 stupňů Celsia dusíme 90 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.