Balíčky z mořského vlka

25 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
437 kcal
Bílkoviny
48 g
Tuky
11 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Filety z mořského vlka nakrájíme na 4 porce. Osolíme, opepříme a položíme na střed čtverce z alobalu. Na každou porci vložíme plátek česneku, pár koleček jarní cibulky, trochu nastrouhaného zázvoru a špetku badyánu. V misce smícháme sezamový olej, šťávu z limetky, sójovou omáčku a rýžové víno a tuto zálivku rozdělíme na jednotlivé porce. Alobal pevně složíme do balíčku a grilujeme 10 minut, dalších 5 minut ještě necháme dojít mimo gril.
  • 2
    Podáváme s dušenou rýží, ozdobené plátkem limetky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.