Běloruská pečeně

60 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
577 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
42 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
4 g
Cukr
180 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z kýty divočáka ukrojíme 4 řízky, na okraji je nařízneme, naklepeme, po obou stranách potřeme česnekem rozetřeným se solí a vložíme na pekáč s rozehřátým sádlem. Na maso rozprostřeme velkou, na kolečka nakrájenou cibuli, vše poprášíme pepřem, posypeme majoránkou a lístky koriandru a přelijeme hovězím vývarem.
  • 2
    Pekáč zakryjeme a vložíme do středně vyhřáté trouby a necháme 45 minut dusit. Asi 20 minut před koncem dušení k masu přidáme oloupané a na čtvrtky nakrájené brambory. Na talíře přendáme plátky masa, přidáme brambory, přelijeme šťávou a posypeme sekanou pažitkou

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.