Benátská postní polévka

45 min.
Itálie
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
263 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
11 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
7 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyjeme, očistíme a na nudličky nakrájíme zeleninu.
  • 2
    Na másle zpěníme cibuli, přidáme nakrájenou zeleninu a petrželku, promícháme a krátce osmahneme.
  • 3
    Přisypeme propláchnutou rýži, zalijeme horkou vodou a dopoloměkka vaříme.
  • 4
    Rozšleháme se smetanou a pažitkou žloutek a nalijeme do odstavené polévky.
  • 5
    Již nevaříme.
  • 6
    Posypeme parmazánem a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.