Bílá ryba s bramborovou kaší

58 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
443 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
12 g
Sacharidy
47 g
Vláknina
10 g
Cukr
13 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory uvaříme a rozmačkáme, přidáme k nim citronovou šťávu a pepř.
  • 2
    Na pánvi na oleji restujeme pórek na jemno a jeden prolisovaný stroužek česneku. Za dvě minuty přidáme oregano, žampiony a kolečka celeru. Za další dvě minuty vlijeme protlak. Do čtyř minut se uvolní aroma, pak přidáme plátky cuket, rajčata, víno a vše vaříme pět minut do zhoustnutí. Poté vložíme na šest minut rybu a vmícháme bazalku a petržel.
  • 3
    Rybu podáváme s bramborovou kaší.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.