Bílé fazole s tuňákem

10 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
642 kcal
Bílkoviny
56 g
Tuky
16 g
Sacharidy
72 g
Vláknina
18 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Fazole v konzervě propláchneme a necháme okapat. Tuňáka ve vlastní šťávě necháme také okapat.
  • 2
    Rajčata nakrájíme na kostičky, jarní cibulku očistíme a nasekáme na jemno, česnek prolisujeme.
  • 3
    Fazole, rajčata, cibuli, olej, citrónovou šťávu, česnek, oregáno a nasekanou petrželku promícháme. Přidáme natrhaného tuňáka, sůl a pepř.
  • 4
    Vše dobře promícháme, dáme na mísu a podáváme.
  • 5

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.