Bílé fazole s tuňákem
10 min.
Ingredience
- 450gramůFazole bílé
- 390gramůTuňák v oleji
- 3kusyRajčata
- 1kusCibulka jarní
- 4lžíceOlej olivový
- 2lžíceCitronová šťáva
- 2lžícePetržel - nať
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaSůl
- 1stroužekČesnek
- 0,5lžičkaOregano sušené
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
642 kcal
Bílkoviny
56 g
Tuky
16 g
Sacharidy
72 g
Vláknina
18 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Fazole v konzervě propláchneme a necháme okapat. Tuňáka ve vlastní šťávě necháme také okapat.
- 2Rajčata nakrájíme na kostičky, jarní cibulku očistíme a nasekáme na jemno, česnek prolisujeme.
- 3Fazole, rajčata, cibuli, olej, citrónovou šťávu, česnek, oregáno a nasekanou petrželku promícháme. Přidáme natrhaného tuňáka, sůl a pepř.
- 4Vše dobře promícháme, dáme na mísu a podáváme.
- 5
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.