Bílé fazolky s pečenými cherry rajčátky

35 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
281 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
9 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
8 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Troubu předehřejeme na 200 stupňů Celsia. Rajčata omyjeme a rozpůlíme a položíme je na pečicí plech, zakapeme olivovým olejem, osolíme a pečeme asi 20 minut.
  • 2
    Zbytek oleje rozpálíme v kastrolu, přidáme na kolečka nakrájený česnek, polovinu najemno nasekané cibule, rozmarýn, sůl, pepř a za občasného míchání opékáme. Ementál nakrájíme na hoblinky a odložíme stranou.
  • 3
    Do kastrolu přidáme fazole, ocet, promícháme a prohřejeme. Nakonec přidáme zbytek cibule a opět promícháme. Připravenou směs rozložíme na talíře, posypeme pečenými cherry rajčátky a hoblinkami ementálu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.