Bouillabaisse s mořskými plody

40 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
503 kcal
Bílkoviny
122 g
Tuky
7 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
3 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rozehřejeme olej v hrnci. Přidáme česnek a pórek a 5 minut smažíme.
  • 2
    Přidáme rybí vývar, rajčata, papriku, tymián, čili a rajčatový protlak. Přivedeme k varu, zmírníme teplotu a 10 minut vaříme. Potom přidáme ryby, krevety a škeble a vaříme pod pokličkou, dokud ryba nezbělá a škeble se neotevřou.
  • 3
    Nakonec vsypeme do polévky hřebenatky a vaříme společně s ostatními surovinami 3 minuty. Osolíme a opepříme.
  • 4
    Do talířů vložíme několik kousků ryb a korýšů, přelijeme horkým vývarem a ozdobíme petrželkou a pažitkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.