Bramboráky s uzeným masem
70 min.
Ingredience
- 1kilogramBrambory
- 3kusyVejce slepičí
- 1kusCibule
- 6lžicStrouhanka
- 2lžíceMouka pšeničná hladká
- 3lžičkySůl
- 2lžičkyPepř černý mletý
- 3lžičkyMajoránka
- 200gramůSýr Eidam uzený 45%
- 150gramůZelí kysané
- 0,5kilogramMoravské uzené maso
- 250gramůSádlo vepřové škvařené
- 4stroužkyČesnek
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
513 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
41 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
3 g
Cukr
831 mg
Postup přípravy
- 1Do mísy nastrouháme na středně velkém struhadle oloupané brambory, prolisujeme česnek, nakrájíme cibuli, celá vajíčka, strouhanku, mouku, osolíme, opepříme, přidáme na malé kostky nakrájené uzené, posypeme majoránkou, pořádně zamícháme.
- 2Menší naběračkou nabíráme bramborákovou směs, nalijeme na pánvičku a na rozpáleném sádle pečeme placky.
- 3
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.