Bramborová kaše s kapustou

50 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
396 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
21 g
Sacharidy
47 g
Vláknina
7 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory očistíme, omyjeme, pokrájíme a vložíme do hrnce. Zalijeme vodou, osolíme a vaříme 20 minut. Scedíme, překlopíme do mísy a rozšťoucháme.
  • 2
    Kapustu nakrájíme na slabší proužky, zalijeme vroucí vodou a necháme 3 minuty spařit. Scedíme a přimícháme k bramborám.
  • 3
    Pórek nakrájíme na kolečka a česnek prolisujeme. Pórek s česnekem zprudka orestujeme na rozpáleném oleji asi 2 minuty a přidáme k bramborám. Osolíme, opepříme a přimícháme uzené tofu, které jsme nakrájeli na malé kousky.
  • 4
    Na pánvi rozpálíme olej a bramborovou směs opékáme po obou stranách jako omeletu 10 minut.
  • 5
    Ozdobíme čerstvou zeleninou a podáváme jako samostatný chod.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.