Bramborová mísa s paprikami, citronem a olivami

60 min.
Francie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
419 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
36 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
10 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Předehřejeme troubu na 190 stupňů Celsia.
  • 2
    V pekáči na oleji orestujeme směs oloupaných a na klínky nakrájených brambor, na proužky nakrájenou odjádřenou červenou papriku, najemno nasekané stroužky česneku asi 2 minuty. Přidáme omyté plátky citronu a vypeckované olivy, osolíme, opepříme, promícháme a vložíme do trouby na zapečení asi na 45 minut, až jsou brambory zlaté a měkké.
  • 3
    Po upečení dáme zeleninu i se šťávou do servírovací mísy, pokapeme olejem a posypeme nadrobno nasekaným čerstvým koriandrem.
  • 4
    Podáváme teplé.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.