Bramborová omeleta

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
326 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
16 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
6 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory uvaříme v slupce, scedíme, oloupeme a nakrájíme na kostičky nebo na hranolky.
  • 2
    Na rozehřátém sádle zpěníme očištěnou drobně nakrájenou cibuli, přidáme nakrájené brambory, opečeme a posypeme nakrájenou petrželovou natí. Brambory rozvrstvíme na pánev a posypeme nastrouhanou šunkou, potom rozšlehámne vejce se solí, s mletým pepřem a mlékem a zalijeme a necháme ztuhnout.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.