Bramborová omeleta plněná špenátem a bílým jogurtem

45 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
804 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
51 g
Sacharidy
55 g
Vláknina
11 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na pánvi rozehřejeme máslo a brambory nakrájené na kostičky 10 minut opékáme dozlatova. Brambory odložíme do mísy.
  • 2
    Na pánev vložíme česnek, mletou papriku a rajčata nasekaná na kostičky, opékáme 2 minuty.
  • 3
    Vejce rozšleháme, osolíme, opepříme, nalijeme k osmaženým bramborám a zamícháme.
  • 4
    Do vroucí vody vložíme špenát a minutu vaříme. Scedíme a zchladíme pod tekoucí vodou. Špenát promícháme se sýrem, jogurtem a fenyklem.
  • 5
    Na nepřilnavé pánvi rozehřejeme máslo, poklademe čtvrtinou bramborové směsi. Opékáme 2 minuty po každé straně. Omeletu odložíme stranou a tento postup 3x opakujeme.
  • 6
    Omelety navršíme špenátovou náplní a směsí s rajčaty. Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.