Bramborová pánev s kuřecími srdíčky
50 min.

Ingredience
- 1000gramůBrambory
- 750mililitrůVývar slepičí
- 500gramůKuřecí srdíčka
- 1lžícePetržel - nať
- 1lžíceCitronová šťáva
- 1špetkaPepř černý mletý
- 3stroužkyČesnek
- 4lžíceMáslo čerstvé
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
499 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
29 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
6 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Oloupané brambory nakrájíme na kostky, vložíme do hrnce a zalijeme vývarem tak, aby byly pod hladinou. Brambory uvaříme doměkka.
- 2Na pánvi rozehřejeme máslo a osmahneme na něm oloupaný, na plátky nakrájený česnek. Přidáme omytá, předem podušená kuřecí srdíčka a opečeme je. Přimícháme uvařené brambory, citronovou šťávu a pokrm osolíme a opepříme.
- 3Při podávání posypeme každou porci nasekanou petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.