Bramborová pizza s parmskou šunkou a cherry rajčátky

50 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
480 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
32 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
6 g
Cukr
436 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory omyjeme, očistíme, oloupeme a nakrájíme na kolečka. Parmskou šunku nakrájíme na kostičky a na pánvi ji osmahneme.
  • 2
    Do pánve přidáme kolečka brambor a za občasného míchání je restujeme.
  • 3
    Cherry rajčátka nakrájíme a promícháme je s bramborami a parmskou šunkou.
  • 4
    Plech vymastíme a směs z brambor na něj rozprostřeme, posypeme oreganem, pažitkou, česnekovou solí a pepřem. Navrch klademe plátky čedaru.
  • 5
    Troubu předehřejeme na 200 stupňů Celsia a bramborovou pizzu v ní pečeme 25 minut.
  • 6
    Před podáváním zdobíme nasekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.