Bramborová polévka s masovými knedlíčky

65 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
586 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
30 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
8 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory omyjeme, očistíme kartáčkem na zeleninu, nakrájíme na osminky, vložíme do hrnce, zalijeme vývarem a vaříme zhruba půl hodiny. Cibuli nakrájíme nadrobno, vložíme do misky, přidáme strouhanku, zalijeme mlékem, přisypeme posekanou petrželku, přidáme mleté maso, vejce, sůl, pepř a vypracujeme masové těsto. Vytvarujeme malé knedlíčky, které osmažíme v pánvi na másle ze všech stran. Knedlíčky vsypeme do vývaru k bramborám, přidáme hrášek, smetanu, podle chuti ochutíme pepřem, solí a krátce povaříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.