Bramborová polévka se slaninou

50 min.
Rakousko

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
131 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
4 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
4 g
Cukr
638 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupané brambory nakrájíme na kostičky, dáme je do hrnce s osolenou vodou spolu s oloupaným, na kostičky nakrájeným celerem, libečkem a bobkovým listem. Vaříme, dokud brambory nezměknou.
  • 2
    Slaninu nakrájíme na kostičky, částečně rozškvaříme, přidáme majoránku, kmín, petržel a trochu mouky. Odstavíme z plotny, přilijeme trochu vody a promícháme. Směs nalijeme do polévky a povaříme 10-15 minut.
  • 3
    Nakonec polévku podle chuti dosolíme a opepříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.