Bramborová polévka se zelím a rýží

40 min.
Portugalsko

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
390 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
11 g
Sacharidy
61 g
Vláknina
11 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory a kořenovou zeleninu oloupeme, opláchneme a nakrájíme na kostičky. Česnek pokrájíme na plátky, slaninu a cibuli krájíme na jemno. Zelí zbavíme zvadlých a poškozených listů a rozkrájíme na nudličky. Špagety přelomíme na menší kousky.
  • 2
    Brambory se zeleninou, rýží, špagetami a slaninou vložíme do vroucí osolené vody a vaříme, až bude vše měkké. Na závěr přidáme šafrán.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.