Bramborová s tykví

55 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
93 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
2 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
2 g
Cukr
642 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oprané houby a očištěnou tykev a zeleninu které nastrouháme na struhadle nahrubo, uvaříme v 1 litru vody doměkka.
  • 2
    Syrovou bramboru oloupeme a rozmixujeme s mlékem.
  • 3
    Vlijeme do polévky, přidáme koření, prolisovaný česnek, sůl a za občasného míchání vaříme 15 minut.
  • 4
    Hotovou polévku posypeme pažitkou.
  • 5

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.