Bramborové karbanátky s tuňákem

25 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
507 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
22 g
Sacharidy
44 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vařené brambory rozmačkáme šťouchadlem, tuňáka z konzervy rozmělníme vidličkou, petrželku s pažitkou posekáme na jemno. Brambory vložíme do mísy, přidáme tuňáka, petželku, pažitku, žloutky, sůl, pepř a důkladně promícháme. Z bramborové hmoty vytvarujeme karbanátky, namočíme v rozkvedlaném vejci, obalíme ve strouhance a vložíme do pánve na rozpálený olej. Smažíme zhruba 5 minut z každé strany do zlatova.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.