Bramborové plátky se zakysanou smetanou

20 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
441 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
30 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
6 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupané brambory nakrájíme na slabé plátky, potřeme olejem a rozložíme na alobalový fritovací tác. Posolíme, opepříme, grilujeme 5 minut, otočíme. Po obrácení posypeme plátky strouhaným Čedarem a dogrilujeme.
  • 2
    Na omáčku připravíme v míse zakysanou smetanu, prolisovaný česnek, sůl a pepř. Dokonale vymícháme, hotovou omáčkou posléze přelijeme opečené brambory. Podáváme posypané nasekanou pažitkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.