Bramborové skopové kari

50 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
675 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
49 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
7 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso i brambory rozkrájíme na kostky. Cibuli nasekáme, osmahneme na rozpáleném másle a přidáme všechno koření. Po chvíli restování vmícháme jogurt a maso, poté dál smažíme. Nakonec přidáme pokrájená rajčata a brambory. Podlijeme a dusíme do měkka. Na závěr dochutíme citronovou šťávou.
  • 2
    Horké koření [39441]:
  • 3
    Koriandr, kardamom a kmín nasucho upražíme na pánvi. Vložíme do hmoždíře, přidáme ostatní suroviny a roztlučeme. Uchováme v uzavřené sklenici.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.