Bramborovo-kapustový koláč

80 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
427 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
24 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
13 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hrnci rozpustíme máslo a přisypeme mouku. Opražíme, přilijeme mléko a promícháme. Do hotového bešamelu přidáme zakysanou smetanu, sůl, stroužek česneku a nasekanou petrželku.
  • 2
    Nakrájíme na tenké plátky brambory, kapustičky očistíme a rozpůlíme.
  • 3
    Do formy nalijeme vrstvu bešamelu, na něj naskládáme brambory, kapustičky a opět zalijeme bešamelem.
  • 4
    Dáme péct do středně vyhřáté trouby.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.