Bramborovo - masové placky

40 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
372 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
26 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mleté maso smícháme s oloupanou a nastrouhanou bramborou, přidáme najemno nakrájenou cibuli, vejce, lžíci octa, lžíci rajčatového protlaku, lžíci majoránky, sůl a 3 lžíce čerstvé nasekané petrželky. Promícháme a přisypeme 6-8 lžic strouhanky, aby směs držela pohromadě.
  • 2
    Ze směsi děláme placky, které obalíme v hladké mouce a pečeme na plechu v předehřáté troubě na 180°C nabo na pánvi dozlatova.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.