Bramborový guláš na řecký způsob

50 min.
Řecko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
630 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
50 g
Sacharidy
41 g
Vláknina
8 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupeme brambory a nakrájíme na kostky.
  • 2
    V hrnci rozpálíme olej a osmažíme nadrobno nakrájenou cibulku, na ni potom přidáme brambory a také osmažíme. Zalijeme vodou, přidáme prolisovaný česnek a povaříme asi 5 minut. Nakonec vlijeme rozmixovaná rajčata, ochutíme solí, pepřem a vaříme 30 minut na mírném ohni, občas zamícháme.
  • 3
    Podáváme ozdobené posekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.