Bramborový salát s bílým vínem

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
215 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
2 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
6 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a ještě horké nakrájíme na plátky. Pokropíme je bílým vínem.
  • 2
    Až se víno vsákne, (asi za 15 minut) přidáme jemně nasekanou petrželku.
  • 3
    Připravíme marinádu z vody, octa, oleje, soli a cukru. Dobře protřeme a nalijeme na salát.
  • 4
    Salát podáváme k masu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.