Bramborový salát s jablky
45 min.
Ingredience
- 800gramůBrambory
- 3kusyOkurky nakládané
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2lžičkyOcet kvasný lihový
- 120gramůMajonéza
- 3lžíceSmetana 12% (konzumní)
- 2kusyJablka
- 0,5lžičkaSůl
- 0,5lžícePetržel - nať
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
289 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
9 g
Sacharidy
49 g
Vláknina
10 g
Cukr
13 g
Postup přípravy
- 1Brambory uvaříme ve slupce, necháme vychladnout. Poté je oloupeme a nakrájíme na kostičky. Vložíme do mísy, přidáme k nim na kostičky nakrájená jablka bez slupky a jádřinců a na kostičky nakrájené okurky. Salát ochutíme solí, pepřem a octem. Do salátu lehce vmícháme majonézu, smetanu, zdobíme petrželovou natí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.