Bramborový salát s roketou a jablky

35 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
210 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
11 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
5 g
Cukr
13 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zálivku smícháme ze dvou lžic olivového oleje, jedné lžíce červeného vinného octa, lžičky medu a kávové lžičky nasekaného fenyklu.
  • 2
    Na salát si uvaříme brambory i se slupkou. Vodu slijeme, brambory nakrájíme na plátky a necháme vychladnout.
  • 3
    Důkladně omyjeme listy rokety a necháme okapat.
  • 4
    Zelená jablka zbavíme jádřinců, nakrájíme na kostičky a pokapeme citronem.
  • 5
    V míse smícháme jablka, brambory, listy rokety, sůl a pepř. Přelijeme dresinkem a navrch přidáme kostičky kozího sýra. Ozdobíme jádry vlašských ořechů.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.