Brambory lyonské
35 min.
Ingredience
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
226 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
10 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
6 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Na plátky nakrájíme brambory, dáme je do lehce osolené vody v hrnci a přivedeme k varu. Pod pokličkou vaříme 10 minut, poté scedíme a necháme okapat.
- 2Ve velké pánvi rozehřejeme máslo a olej, přidáme nakrájenou cibuli na plátky s prolisovaným česnekem a smažíme. Do pánve přidáme uvařené brambory a smažíme 8 minut. Osolíme, opepříme a rozdrobíme navrch nasekanou petrželku.
- 3Ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.