Brambory plněné lilkem

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
348 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
21 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
10 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory uvaříme, ne zcela doměkka, rozpůlíme je a vydlabeme.
  • 2
    Na pánvi rozehřejeme 2 lžíce olivového oleje a na něm osmažíme dužninu lilku, tu potom vložíme do mixéru, dále přidáme vydlabanou hmotu z brambor, tapenádu a 3 lžíce olivového oleje a vše rozmixujeme. Ochutíme solí a pepřem, naplníme vydlabané brambory a pečeme v předehřáté troubě při 220 °C asi 12 minut.
  • 3
    Před podáváním ozdobíme černými olivami a zelenými fazolkami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.