Brambory plněné masem

100 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
460 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
28 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
7 g
Cukr
972 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory oloupeme a na jedné straně je trochu skrojíme, aby lépe stály v pekáčku. Vybíráme brambory podobné velikosti. Vršek každé brambory seřízneme a dužinu vydlabeme či vykrojíme.
  • 2
    Cibuli a česnek oloupeme, nakrájíme na drobné kousky a smícháme s mletým masem, solí, pepřem, nasekanou petrželí a strouhankou.
  • 3
    Vydlabané brambory naplníme masovou směsí a vždy přiklopíme skrojkem. Každou bramboru omotáme plátkem slaniny a položíme do máslem vymazaného pekáčku.
  • 4
    Pečeme 75 minut při 200°C.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.