Brambory s balkánským sýrem

60 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
472 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
29 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
5 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory oloupeme a nakrájíme na plátky.
  • 2
    Do pekáče vymazaného tukem klademe střídavě vrstvy brambor a nastrouhaného balkánského sýru. Každou vrstvu posypeme nasekanými bylinkami, mírně osolíme a opepříme. Poslední vrstvu budou tvořit brambory.
  • 3
    Vše zalijeme vývarem a zvolna pečeme, až budou brambory téměř měkké. Potom je zalijeme rozšlehanými vejci smíchanými s jogurtem. Upečeme dozlatova.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.