Brambory s bylinkovou omáčkou

35 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
580 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
36 g
Sacharidy
49 g
Vláknina
10 g
Cukr
117 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory oloupeme, uvaříme ve vroucí osolené vodě, slijeme a necháme okapat. Poté nasekáme na hrubší kusy.
  • 2
    Bylinky omyjeme a nadrobno pokrájíme.
  • 3
    Česnek oloupeme a pokrájíme na drobné kousky, stejně jako rybičky, okurky a kapary.
  • 4
    Všechny suroviny, kromě brambor, smícháme dohromady.
  • 5
    Za stálého šlehání vmícháme olej, hořčici a ocet. Osolíme a opepříme dle chuti a omáčku nalijeme k bramborám.
  • 6
    Dobře promícháme a ihned servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.