Brambory s čekankovým salátem

50 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
197 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
5 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
10 g
Cukr
75 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupané brambory vaříme v osolené vodě asi 10 minut, vodu scedíme a brambory rozpůlíme.
  • 2
    Rozmarýn omyjeme a osušíme, nakrájíme na kousky a rozložíme na plech. Rozmarýn posypeme oloupaným, na plátky nakrájeným česnekem. Přidáme brambory, urovnáme je na plech, osolíme a opepříme. Pokapeme olivovým olejem a pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 15 minut.
  • 3
    Čekanku omyjeme a očistíme, rozebereme na listy a přikryjeme jimi brambory. Pečeme ještě 5 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.