Brambory s česnekem a cibulí
55 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1kilogramBrambory
- 5lžicOlej stolní
- 1špetkaPepř černý mletý
- 50gramůSýr Čedar
- 1stroužekČesnek
- 1hrstPetržel - nať
- 1lžičkaSůl
- 2litryVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
281 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
13 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
7 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Brambory očistíme a uvaříme ve slupce. Nakrájíme na kolečka.
- 2Cibuli jemně nasekáme, zpěníme na oleji, přidáme usekaný česnek a před odstavením z ohně přidáme nasekanou petrželovou nať. Poté přidáme připravené brambory, promícháme a opečeme.
- 3Hotový pokrm posypeme nastrouhaným sýrem a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.