Brambory s citronem a olivami pečené ve slupce

45 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
194 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
9 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
6 g
Cukr
25 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z poloviny citronu vymačkáme šťávu, druhou polovinu nasekáme na kousky. Brambory omyjeme, větší rozkrojíme na poloviny, smícháme s citronovou šťávou, kousky citronu, prolisovaným česnekem a olejem. Ochutíme solí a pepřem.
  • 2
    Rozložíme na plech a poklademe kousky másla. V troubě předehřáté na 220°C pečeme cca 25-30 minut dozlatova. Přidáme nakrájené olivy a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.