Brambory s kuřecím masem pečené v alobalu
45 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1lžícePetržel - nať
- 350gramůKuřecí prsa
- 150gramůBrambory
- 1kusPaprika červená
- 3lžíceOlej rostlinný
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř bílý
- 1špetkaKari koření
- 1lžičkaOmáčka sójová
- 80gramůSýr Eidam cihla 40%
- 15gramůČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
251 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
12 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Nejprve připravíme alobal, který rozdělíme na čtyři dílky a potřeme olejem.
- 2Brambory nakrájíme na tenké plátky a pokládáme na alobal.
- 3Kuřecí maso nakrájíme, osolíme, opepříme, posypeme kari a petrželkou. Maso klademe na brambory.
- 4Nakonec nakrájíme cibuli, papriku a prolisujeme česnek, zamícháme a směs nasypeme na maso, na vrch ještě kápneme sojovou omáčku a nasypeme strouhaný sýr.
- 5Alobal pečlivě zabalíme.
- 6Grilujeme přibližně 20 minut za občasného otáčení.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.