Brambory s kuřecím masem pečené v alobalu

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
251 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
12 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejprve připravíme alobal, který rozdělíme na čtyři dílky a potřeme olejem.
  • 2
    Brambory nakrájíme na tenké plátky a pokládáme na alobal.
  • 3
    Kuřecí maso nakrájíme, osolíme, opepříme, posypeme kari a petrželkou. Maso klademe na brambory.
  • 4
    Nakonec nakrájíme cibuli, papriku a prolisujeme česnek, zamícháme a směs nasypeme na maso, na vrch ještě kápneme sojovou omáčku a nasypeme strouhaný sýr.
  • 5
    Alobal pečlivě zabalíme.
  • 6
    Grilujeme přibližně 20 minut za občasného otáčení.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.