Brambory s petrželkou a česnekem
40 min.
Ingredience
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
226 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
5 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
8 g
Cukr
50 mg
Postup přípravy
- 1Brambory dobře omyjeme a vaříme pod pokličkou asi 25 minut. Scedíme a necháme chvíli stát.
- 2Oloupané stroužky česneku spolu s petrželkou na jemno nasekáme.
- 3Ve větší pánvi rozehřejeme olivový olej a osmahneme na něm česnek. Vmícháme petrželku, vše vydatně osolíme a opepříme.
- 4Do pánve přidáme brambory ve slupce a za stálého míchání je zprudka opékáme asi 1 minutu.
- 5Ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.