Brambory s petrželkou a česnekem

40 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
226 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
5 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
8 g
Cukr
50 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory dobře omyjeme a vaříme pod pokličkou asi 25 minut. Scedíme a necháme chvíli stát.
  • 2
    Oloupané stroužky česneku spolu s petrželkou na jemno nasekáme.
  • 3
    Ve větší pánvi rozehřejeme olivový olej a osmahneme na něm česnek. Vmícháme petrželku, vše vydatně osolíme a opepříme.
  • 4
    Do pánve přidáme brambory ve slupce a za stálého míchání je zprudka opékáme asi 1 minutu.
  • 5
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.